Installation af luft til luft varmepumper i Hjørring & Nordjylland

Skal du have installeret en luft til luft varmepumper i Hjørring eller Nordjylland? Vi klarer al servicering, montering og rådgivning af varmepumper, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og ønsker. Med mere end 30 års erfaring indenfor el-installationer er vi blandt markedets bedste til at hjælpe dig til det bedste valg af varmepumper. Som medlem af Teknik-installatørernes organisation er du garanteret faglig ekspertise og kvalificeret rådgivning, som sikrer et ordentligt beslutningsgrundlag. Derudover er vi også VE-godkendt installatør til installation af varmepumper, som pr. 1. januar 2021 er et lovkrav i forbindelse med ansøgning i Skrotningsordningen.

Vi klarer montering og serviceeftersyn af alle slags varmepumper. Hvis du er i tvivl om hvilken type varmepumpe, der egner sig bedst til dine behov, så er vi også behjælpelige med det.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et varmeanlæg, der benytter varmen i luften eller jorden til at opvarme en bolig. Den er dermed mere miljøvenlig og billig i drift end andre opvarmningskilder på trods af, at de bruger ca. en brøkdel af elektriciteten. En varmepumpe kan anvendes i alle slags bygninger – uanset om varmen skal bruges til en radiator, gulvvarme eller hvis der ikke er et fordelingsanlæg. Hvis et sådan findes, så opvarmes brugsvandet af varmepumpen.
Der findes tre forskellige typer varmepumper:

  • Jordvarme (væske til vand)
  • Luft-til-vand
  • Luft-til-luft

De mange fordele ved en varmepumpe:

  • Mere miljøvenlig end opvarmning med olie og naturgas
  • Store besparelser i forhold til varmeregningen
  • CO2-neutralt
  • Stort set ingen vedligeholdelse
  • Anlægget er selvkørende.

Få mere information om luft til luft varmepumpe

Har du brug for mere information vedrørende jordvarme eller luft til luft varmepumpe?  Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 84 84 eller mail per@ejgils-elteknik.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.

Videoovervågning

Beskyt dit hjem eller din erhvervsejendom mod indbrud og hærværk med videoovervågning. Vi hjælper med rådgivning og installation – både indendørs og udendørs, så du kan sove trygt om natten uden at skulle bekymre dig om ubudne gæster. Vi har mangeårig erfaring med salg og montering af videoovervågning hos både private, landbrugs-og industrivirksomheder. Det er ofte meget individuelt, hvad vores kunder bruger videoovervågning til. Nogle vil sikre sig mod tyveri, indbrud eller hærværk, mens andre bruger det til at holde øje med, hvem der kommer ind på ejendommen. Vi har døgnservice, og står dermed klar til at rykke ud på alle tider af døgnet når der er behov for det.

Stort udvalg af videoovervågning

I dag findes der mange forskellige former for videoovervågning – fra helt simple videokameraer til mere avancerede modeller. At vælge den dyreste løsning er ikke nødvendigvis altid det bedste. Det afhænger af dit behov og af formålet med videoovervågningen. Lad os hjælpe dig til den mest optimale løsning.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 98 98 84 84 eller mail per@ejgils-elteknik.dk og få et uforpligtende tilbud på videoovervågning.

LED-belysning

Har du brug for installation af energibesparende LED-belysning ude eller inde? Vi hjælper med installation og rådgivning omkring LED-belysning hos både private, landbrug og hos erhvervsvirksomheder.

LED-belysning – en energibesparende og bæredygtig løsning

Med LED-belysning vil du spare penge på elregningen hvert år, grundet det lave strømforbrug. Ved at udskifte en almindelig gløde- eller halogenpære med LED-belysning vil man typisk opnå en strømbesparelse på hele 80%. Derudover er levetiden også meget længere, hvilket gør det til en mere bæredygtig løsning.

Kontakt os for mere information om LED-belysning

Har du brug for mere information om LED-belysning, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 84 84 eller mail per@ejgils-elteknik.dk.

Nybyggeri

Står du og skal i gang med et nybyggeri af enten privatbolig eller erhvervslokaler? Så er vi hos Ejgils El-Teknik A/S de rette til opgaven. Siden vores start i 1977 har vi løst mange opgaver – også indenfor nybyggeri. Med over 30 års erfaring er vi specialister på el-området og nogle af de mest kompetente til at rådgive og udføre el-renovering. Vi står altid klar til at guide dig igennem processen og til at besvare de spørgsmål, du måtte have. Derudover er vi medlem af Tekniq-installatørernes organisation, hvilket er din tryghed for uddannede el-installatører med den rette faglige kompetence. Tag gerne kontakt til os, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Hvad er dine behov til nybyggeri?

Vi går til alle opgaver med stor dedikation og professionalisme, så vi sikrer, at vores kunder får det ønskede resultat og er fuldt ud tilfredse med den fuldførte opgave.

At få installeret el og belysning i et nybyggeri kan være en bekostelig affære, og du bør derfor fra start gøre sig klart, hvad dine behov er og vil blive i fremtiden. Nogle løsninger kan godt gøres om og ændres, mens andre er permanente og dermed ikke kan ændres, når først de er installerede. Tag en snak med os, inden du påtænker el-installation i dit nybyggeri. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, så du ved, hvad du kan regne med.

Få mere viden om nybyggeri

Har du brug for mere viden omkring nybyggeri, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 84 84 eller mail per@ejgils-elteknik.dk.

Renovering

Hos Ejgils El-Teknik A/S udfører vi alle former for el-renovering. Hvad enten det drejer sig om el-installationer i nye eller nuværende boligbyggerier, i industribygninger eller i landbrugsøjemed, så er vi klar til at rykke ud til din opgave.

El-renovering fra A til Z

Ofte kan det være uoverskueligt at finde ud af, hvad den rette el-renoveringsløsning er for netop dig og din situation. Uanset situationen så er vi med hele vejen i alle faser af renoveringen, så du kan føle dig helt tryg og sikker i processen. På den måde får du den el-renovering, som er mest optimal for dig. Det er vigtigt for os løbende at være i dialog med vores kunder.

Planlæg din el-renovering

Før du går i gang, er det en god idé at finde boligens eller bygningens plantegning frem eller få udarbejdet en. Den hjælper med at give et overblik over, hvad der skal laves og hvor, så du ikke overser eller glemmer noget.

Derudover er det også vigtigt at få afklaret dine behov og ønsker. Hvilke funktioner er der behov for? Hvor meget vil det komme til at koste? Hvilke alternativer findes der? Og hvor lang tid vil renoveringen tage? Vil behovene og ønskerne måske kunne ændre sig i fremtiden?

Når du har fået overblik over ovenstående, så er det en god idé at lave en planlægningsliste eller et skema. Er der eventuelt noget, som kan vente?

Kontakt os

Kontakt os på telefon 98 98 84 84 eller mail per@ejgils-elteknik.dk og få et uforpligtende tilbud på renovering.

Landbrugsinstallation

Hos Ejgils El-Teknik A/S har vi stor erfaring med at udføre alle former for landbrugsinstallationer. Uanset om det drejer sig om el-installation i et mindre fritidslandbrug, eller om det er et større industrilandbrug, så klarer vi professionelt opgaven med fokus på god service. Vi har bl.a. stor erfaring med el-installationer i kyllingehuse, svine – og kostalde. Siden 1977 har vi udført adskillige el-installationer, og med mere end 30 års erfaring har vi den rette viden til at rådgive og vejlede til den bedste løsning. Derudover er vi medlem af Tekniq-installatørernes organisation, hvilket er din garanti for faguddannede og professionelle el-teknikere med fagligheden og ekspertisen i orden. Vi lytter til vores kunder og tager udgangspunkt i deres behov og ønsker. Vi har derudover døgnservice, og står dermed klar til at rykke ud på alle tider af døgnet når der er behov for det

Landbrugsinstallation effektiviserer landbrugsdriften

Med landbrugsinstallation kan vi hjælpe med installering af bl.a. malkerobotter, foder- og ventilationsanlæg samt gylleanlæg. Med den rette installation af maskiner og anlæg sikrer du en så hurtig, effektiv og omkostningslav landbrugsproduktion som muligt. Dette gør, at du i sidste ende sparer både tid og penge, og du kan dermed fokusere på at drive landbrug på den mest optimale måde. Vi er behjælpelige med alt fra installering, rådgivning og reparation.

Sikker landbrugsinstallation

Ved at lade os stå for landbrugsinstallation sørger vi for, at alle gældende regler og lovgivning bliver overholdt, og at der samtidig tages højde for, at man har med levende dyr at gøre. Vi tager sikkerhed og vores ansvar dybt seriøst med respekt for hver enkelt kundes krav, som vi på bedste vis søger at imødekomme, så hver enkelt får netop den løsning, der passer til dem.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til landbrugsinstallation, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 84 84 eller mail per@ejgils-elteknik.dk.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 98 98 84 84 eller send os en email på per@ejgils-elteknik.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.