El installatør i Hjørring

Ejgils el teknik A/S

Søger du efter en kompetent og erfaren elinstallatør i Hjørring og omegn? Da er Ejgils El-Teknik A/S svaret for dig. Vi udfører alle former for el-arbejde for private og erhverv i hele Nordjylland – fra etablering af el i nybyggerier, til renovering af eksisterende installationer i private boliger, sommerhuse og virksomheder, til installation af varmepumper og LED-belysning og etablering af systemer til videoovervågning.

Elinstallatør med speciale i landbrugsinstallationer

Udover ovennævnte har vi som elinstallatør i Hjørring og det øvrige Nordjylland specialiseret os i installationer i de moderne landbrug. Når vi står for el-arbejdet på din bedrift, er du sikret højspecialiseret viden, kyndig rådgivning med hensyn til love og regler og en samarbejdspartner, der kender til forholdene i et moderne og højt specialiseret landbrug.

Få et tilbud fra din elinstallatør i Hjørring

Som firma lægger vi vægt på at have en god dialog med vores kunder. Det gælder uanset, om vi skal ud til dig for at klare en mindre opgave, eller det er de store projekter, du har brug for professionel hjælp til fra en erfaren elinstallatør. 

Vi står klar med vores ekspertise og lange erfaringen indenfor elektrikerfaget, så vi sammen får fundet frem til de bedste og mest optimale løsninger for dig, hvad angår funktionalitet og sikkerhed, udseende og pris. 

Når vi har dannet os et overblik over, hvilken opgave du ønsker vores hjælp til, laver vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. For yderligere information, tilbud eller priser, give os et kald på telefon 98988484, eller send en mail til per@ejgils-elteknik.dk – du er også velkommen til at sende en forespørgsel via vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Med Ejgils El-Teknik A/S som din elinstallatør på opgaven er du sikret høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os